+385 (0)91 211 3102

Iznajmite jedrilicu u Dalmaciji i pripremite se za nezaboravan odmor!

Iznajmite jedrilicu u Dalmaciji i pripremite se za nezaboravan odmor!

Iznajmite jedrilicu u Dalmaciji i pripremite se za nezaboravan odmor!

Mnogi koji su se okušali u jedrenju zaljubili su se u ovaj sport i ovu vrstu odmora od samog početka!

Iznajmite jedrilicu u Dalmaciji i pripremite se za nezaboravan odmor!

U našoj bazi u Biogradu na Moru imamo veliki izbor luksuznih jedrilica i katamarana s kojima možete doživjeti nezaboravan odmor iz snova.

Jedrilice u našoj floti

Naše jedrilice mogu primiti od 6 do 12 osoba i pogodne su za romantični odmor u dvoje, ali su i odličan izbor za odmor veće grupe prijatelja ili obitelji. Naša baza nalazi se u Marini Kornati u Biogradu na Moru, na dalmatinskoj obali što je savršeno mjesto za početak vašeg odmora iz snova. U blizini se nalazi Nacionalni park Kornati koji će vas očarati svojom raznolikošću i ljepotom.

Iznajmite jedrilicu u Dalmaciji i pripremite se za nezaboravan odmor!

Iznajmljivanjem jedrilice možete istražiti mnoge ljepote Dalmacije. Zaputite se prema srcu Dalmacije - splitskom akvatoriju i na svom ćete putovanju otkriti razne prirodne ljepote ovoga kraja. Uz laganu plovidbu ćete imat dovoljno vremena za upijanje mora, sunca i svježeg zraka... Iznajmljenom jedrilicom moći ćete posjetiti mjesta koja inače nisu lako dostupna. Neki otoci, uvale i plaže pravi su skriveni biseri, a do mnogih se može doći samo brodom. Posjetite romantične otoke Brač, Hvar, Šoltu, Korčulu i daleki Vis ili Lastovo. Na jugu Dalmacije postoji još jedan otok i ujedno nacionalni park koji nikako ne smijete preskočiti - Mljet.

Prekrasan otok i znamenitosti

Brač, Hvar i Korčula među najvećim su jadranskim otocima i nude beskrajne mogućnosti za uživanje i razgledavanje. Otkrijte male Paklinske otoke u blizini Hvara i divite se prekrasnim plažama. Otplovite na Brač i posjetite Bol, jednu od najpoznatijih plaža na jadranskoj obali. Nakon toga možete se uputiti prema Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola, i uživati ​​u bogatoj povijesti ovog drevnog grada.

Ako ste željni sjajne zabave, naš je savjet da posjetite otok Hvar. Ovaj otok je jako poznat po noćnom životu, odličnim klubovima i restoranima.

Ali je ujedno i najsunčaniji otok na Jadranu na kojem možete uživati u mirisima brojnih polja lavande.

S druge strane, ako ste u potrazi za nezaboravnim iskustvom, doplovite do Visa - pučinskog otoka i omiljenog mjesta nautičara.

Vis je popularno odredište brojnim nautičarima

U blizini Visa nalazi se otočić Biševo – a nemojte propustiti posjetiti poznatu Modru špilju. Vis je poznat po svojoj luci u kojoj možete sigurno ostaviti svoje plovilo te brojnim uvalama koje možete istražiti samo s mora. I obavezno zaplivajte na poznatoj plaži Stiniva.

Iznajmite jedrilicu u Dalmaciji i pripremite se za nezaboravan odmor!

Dalje prema jugu se nalazi otok Mljet, koji je osmi po veličini otok u Hrvatskoj, jedan od najvećih južnodalmatinskih otoka i ujedno nacionalni park. Mljet je i najzeleniji otok u Hrvatskoj i poznat je po bujnoj mediteranskoj vegetaciji, čistom moru, pitomim uvalama i bogatom podvodnom životinjskom i biljnom svijetu.

Otok Lastovo – još jedan skriveni dragulj

Otok Lastovo je još jedan Park prirode i prekrasan otok divlje netaknute prirode. Očarat će vas svojom ljepotom, te mirisima samoniklog bilja. Osjetite mirise divljeg origana, smilja i lavande i uronite u Mediteran. Na jugu, u blizini Dubrovnika, nalaze se Elafitski otoci. Ovoj skupini pripada ukupno 14 otoka i jedno je od najpopularnijih izletišta mnogih nautičara.

Iznajmite jedrilicu u Dalmaciji i pripremite se za nezaboravan odmor!

Tri najveća otočića arhipelaga - Koločep, Lopud i Šipan - središnja su točka izleta na otoke.

Potpuno opuštanje uz skipera

Ako tražite potpuni odmor, razmislite o angažiranju skipera. Naši skiperi imaju veliko iskustvo i osposobljeni su za upravljanje svim vrstama jedrilica. Uz njih ćete se moći potpuno opustiti i uživati ​​u odmoru. Ne brinite za privatnost, jer su naši skiperi poznati po svojoj diskreciji. Opustite se i prepustite otkrivanju skrivenih kutaka Jadrana. Angažiranjem skipera možete dogovoriti najbolju rutu jedrenja koja će u potpunosti ispuniti sva vaša očekivanja, bilo da želite aktivan ili opuštajući odmor. Poznaju i najbolje restorane u kojima možete probati izvornu dalmatinsku hranu i uživati ​​u najboljim vinima. Također će vas sigurno odvesti na svako zanimljivo mjesto i pobrinuti se da imate najbolji i nezaboravan odmor.

Slobodno nas kontaktirajte za vašu posebnu ponudu.

Richiedi una quotazione per la tua lista dei desideri

Ti invieremo una prima selezione di imbarcazioni disponibili.

Ti invieremo una prima selezione di imbarcazioni disponibili.

Subscribe to our Newsletter for latest news.

I have read the Privacy Policy